SV/ ENG lärare till mellanstadiet

SV/ ENG lärare till mellanstadiet

Stimmeta skola är en F-6 skola med integrerad grundsärskola. Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser mångfald som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst.

Skolan ligger centralt i Tyresö med omedelbar närhet till kommunikationer och fritidsaktiviteter, men också med naturen in på knuten vilket nyttjas ofta för olika aktiviteter.

Om tjänsten.
En av våra Sv/ Eng-lärare går vidare mot nya uppdrag och därför söker vi nu en ny stjärna till vårt lärarteam på mellanstadiet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, under förutsättning att du har examen och legitimation. Kanske är du under utbildning och snart klar? Om du inte är klar med din utbildning kan du få en tidsbegränsad anställning tills du har fått din legitimation. Tillträde januari 2020.

Vem är du?
Vi söker dig som anser att kollegialt samarbete är en förutsättning för gott lärande och utveckling. Du besitter ett gott ledarskap i klassrummet och anpassar undervisningen utifrån gruppen och individen. I tjänsten ingår mentorskap i år 6.

Du ska tro på den enskilda eleven och se till att den får möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska du kunna:
  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Du har lärarexamen och lärarlegitimation och är behörig att undervisa i år 4-6. Vi ser gärna att du har behörighet i flera ämnen och att vi kan justera i tjänsten utifrån din behörighet. Erfarenhet från yrket och arbete med den aktuella åldersgruppen är inget krav men det är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att samarbeta med kollegor kring planering, utveckling och trygghet, såväl som en god förmåga att skapa relationer med eleverna.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 november 2019. Intervjuer kan komma att genomföras under ansökningstiden.

Vill du veta mer om oss? Se vår hemsida och vårt Instagramkonto.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Annika Nyblom tel. 08-578 298 15

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.