Projektledare till fastighetsavdelningen

Projektledare till fastighetsavdelningen

Vem trivs hos oss?
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du kommer att ingå i en projektgrupp med 3-4 personer där vi har ett öppet klimat och nära samarbete. Du ska trivas att arbeta självständigt men samtidigt vara en god teammedlem.

Om tjänsten
Som Projektledare på kommunens fastighetsavdelning kommer du att driva olika byggprojekt för kommunens olika verksamheter. Det avser lokaler för bland annat skolor, förskolor och idrottsaktiviteter. Det kan handla om allt från mindre ombyggnader till större nybyggnadsprojekt och innefatta utredningar i tidiga skeden fram till överlämnande av färdiga projekt.

Du skall medverka i gruppens utvecklingsarbete och vid behov stötta kollegor.

Arbetet innefattar bland annat att upprätta och följa upp projekteringstidplan och budget. Projektledaren leder och samordnar arbetet med att ta fram ett förfrågningsunderlag inför upphandling av en entreprenör.

Du arbetar i projektform i nära samarbete med ett flertal kompetenser inom kommunen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • har relevant utbildning från universitet/högskola eller med motsvarande kunskaper.
  • har erfarenhet av ledarskap, gärna projekteringsledning/projektledning inom entreprenad-, konsult- eller annan beställarverksamhet med inriktning mot bygg och fastighet.
  • har god kunskap om byggprocessen.
  • har grundläggande kunskaper om entreprenadjuridik
  • är väl förtrogen med AMA och andra branschföreskrifter.
  • har god datorvana.
  • har körkort-B.
Som person är du metodisk, organiserad, självständig och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt och genomtänkt sätt. Du är driven och arbetar mot uppsatta mål. Du har lätt för att etablera kontakt med kunder och kollegor, är lyhörd och tydlig i din kommunikation, samt kommunicerar på svenska obehindrat i både tal och skrift.

Vad vi gör och vill
Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035. Det ställer krav på att den kommunala servicen och att den kan tillgodoses i ändamålsenliga lokaler, där projektledningsgruppen har en viktig roll. Vårt team har höga ambitioner men är prestigelösa och söker alltid den bästa lösningen för vår uppdragsgivare.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 30 september. Intervjuer kan komma och ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta enhetschef Bernt Eklund, tel. 08-578 292 08 eller bernt.eklund@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, tel. 08-578 291 00

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)