Progressiv kock sökes

Progressiv kock sökes

Nu söker vi dig med drivkraft och höga ambitioner som vill laga framtidens mat på hög nivå till äldreomsorg!
Vill du bidra med att skapa och utveckla framtidens mat? Är du inte rädd för att våga något nytt? Vill du skapa dig en egen profil? Är du dessutom framåtsträvande och positiv? Perfekt, då tycker vi att du ska söka tjänsten som kock hos oss i Tyresö kommun! Tyresö kommuns måltidsservice är i en betydande utvecklingsfas, vilket innebär att det är viktigt att vi skapar nya trender inom skolmåltider och äldreomsorg.

Om tjänsten
Som kock i vår äldreomsorg ska du planera, utveckla och tillaga måltider samt göra alla andra förekommande arbetsuppgifter i köket tillsammans med köksmästaren. Du har produktionsansvar och ser till att följa riktlinjer, budget och enhetsmål. I det administrativa arbetet ingår även menyplanering efter årstiden tillsammans med köksmästaren, egenkontroll och inköp.

Som kock arbetar du i ett team och du har daglig kontakt med kunder och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för utveckling och skapande av en egen profil för verksamheten som bedrivs i Restaurang Utsikten i Björkbackens äldreboende. Alla kunder, internt och externt, ska uppleva måltiderna som lustfyllda och inspirerande, och maten ska i största möjliga mån vara lagad på plats från grunden med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror.

Mat till äldreomsorg består inte enbart av att tillaga slät eller flytande mat - det är mycket mera än så. Vi i Tyresö vill gå ett steg längre! Du ska vara med att utveckla framtidens matupplevelse som är inspirerad av mat runt om i världen på dagens restaurangstandard. Restaurang Utsikten är öppen för allmänheten och köket tillagar mat till boende i huset och till hemtjänsten, vilket lämnar otroliga möjligheter till dig och ditt team att marknadsföra dina stora ambitioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Månadslön. Helgarbete kan förekomma.

Vem är du?
Du har kockutbildning i kombination med erfarenhet från stor/restaurangkök inom äldreomsorg.

Som person är du flexibel, tålmodig, noggrann, brinner för mat och har en tydlig bild av dina ambitioner och de mål du vill nå. Du har en hög servicekänsla och trivs att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt är van att använda dator som stöd i ditt arbete. Nödvändiga egenskaper för att klara detta uppdrag är förmåga att planera, inspirera och prioritera. Har du kunskap i vegetarisk matlagning och tycker hållbarhet och miljö är intressant är det meriterande. Att vara intresserad av framtidens matlagning och alternativet som ska serveras är ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 29 september 2019. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Kontaktperson:
Rey Quinn, områdeschef, 08-578 298 96 eller rey.quinn@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.