Parkarbetare för grönyteskötsel

Parkarbetare för grönyteskötsel

Parkenheten i Tyresö kommun söker engagerad skötselpersonal för grönytor på skol- och förskolgårdar samt specialboenden
Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har närmare 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli en av de bästa arbetsgivarna i länet.

Parkenheten ansvarar för underhåll och skötsel av parker, närnatur och utemiljö på kommunala fastigheter i Tyresö. Vi har en hög ambition att hålla snyggt och prydligt och kontinuerligt arbeta med förbättringar och kompletteringar i utemiljön. Parkenheten hör till Tekniska kontoret som är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft.

Om tjänsten
I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön på kommunens fastigheter inom skola/förskola m.m. Det omfattar skötsel av gångar, gräsytor, buskar, häckar och träd, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma.

Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 18 mars 2019.

Vem är du?
Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Du är arbetsam, samarbetsvillig och flexibel och månar om ett gott slutresultat. Du arbetar nära våra stora och små kommuninnevånare så vi eftersträvar en stor servicekänsla och noggrannhet.

Du som söker har B-körkort och minst 2 säsongers erfarenhet av yrkesmässigt trädgårdsarbete samt snöröjning.

Meriterande:
  • Svensktalande
  • Växtkännedom
  • Maskinförare multimaskiner
  • Truck
  • Hjullastare
  • Motorsågskort
Ansök redan idag!
Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 31 januari 2019.

Har du frågor? Kontakta parkchef Esther Östin, esther.ostin@tyreso.se, 08-578 298 68 eller parkarbetsledare Tove Palmqvist, tove.palmqvist@tyreso.se, 08-578 280 59.

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)