Mellanstadielärare åk 4-6 till Kumla skola

Mellanstadielärare åk 4-6 till Kumla skola

Vad vi gör och vill
Kumla skola är en F-9 skola där ca 800 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. Skolan ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och personal är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Kumla skola har ett mycket välfungerande elevhälsoteam med speciallärare/specialpedagoger knutna till alla arbetslag. Elever i åk 4-5 har god tillgång till chromebooks i klassrummet och elever i årskurs 6 har en egen chromebook att använda i undervisningen. Kumla skola har mobilfri skoldag för elever i alla årskurser. Våra mellanstadieklasser består av 22-24 elever och lärarna i en årskurs har ett nära samarbete med varandra. Kumla skola har 2-3 klasser i varje årskurs på mellanstadiet.

Om tjänsten
Tjänsten innebär pedagogiskt arbete inom grundskolan med klassläraruppdrag i årskurs 6. Lärarna arbetar utifrån sina ämneskompetenser, i uppdraget ingår dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100%. Tillträde den 9 augusti 2022.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller har sökt lärarlegitimation för åk 4-6 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du förväntas ha goda ämneskunskaper och arbeta inkluderande. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens, matematik är meriterande.

Du har pedagogisk erfarenhet, förmåga att kommunicera med eleverna så att de förstår och därigenom skapa förutsättningar för lärande. Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Du har en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en positiv grundsyn, är initiativrik, flexibel och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 27 maj 2022, urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida här.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Rektor: Anna Strandell, telefonnummer: 08-578 271 01, mejl: anna.strandell@tyreso.se

Biträdande rektor: Charlotta Gleisner, telefonnummer: 08-578 271 41, mejl: charlotta.gleisner@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.