Matematiklärare till Stimmets skola

Matematiklärare till Stimmets skola

Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser mångfald som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst.

Vem är du?
Vi söker en engagerad lärare som vill arbeta med undervisning i matematik för våra i elever i år 6 och som vill hjälpa till att utveckla deras matematiska förmåga. Du kommer arbeta i nära samarbete med annan behörig lärare i matematik. I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik. Du har god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare samt kollegor.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning från och med 8 januari till och med 31 maj 2019, deltid cirka 10-15 tim/vecka.

Välkommen med din ansökan!
Är du den som delar våra ledord, sök då detta uppdrag hos oss på Stimmets skola senast den 6 december 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Annika Nyblom, rektor, tel. 08-578 298 15

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.