Lysande lärare i SO och engelska som vill fortsätta att utvecklas!

Lysande lärare i SO och engelska som vill fortsätta att utvecklas!

Vill du vara med på vår just påbörjade resa i att förädla det vi vet fungerar och bli ännu bättre på allt bra du och vi redan gör? Vi vet att det finns ingenting mer inkluderande än en bra undervisning. Därför är DU viktig. Utifrån den vetskapen bygger vi vidare på det vi vet fungerar, utan modeord och snobbism. Vi gör det genom att ta del av varandras och andras erfarenheter, genom att lyfta fram goda exempel, att sätta ord på det vi gör och att därigenom få ett än mer gemensamt språk, tänkande och teoribas.

Står du upp för värdet av en bra undervisning?

Vill du ha en ledning som alltid står upp för dig, för undervisning, och som bokstavligen älskar att tala pedagogik och didaktik?

Vill du arbeta på en anrik skola med elever vars vårdnadshavare är utpräglat stöttande och konstruktiva visavi oss yrkesverksamma och därför utgör en viktig del av vår helhet?

Sist men inte minst: ser du de samhällsorienterande ämnena och engelska som viktiga och en del av den demokratiska kunskapsrätten?

Om du besvarat ovanstående frågor med ett rungande "Ja!" är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten hos oss och kanske bli en del av Tyresö skolas sköna samling MEDarbetare och arbetskamrater.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100 %) med ferietjänst och tillträde den 9 augusti 2020.

Vem är du?
Du är legitimerad lärare med behörighet i SO och engelska på mellanstadiet.

Du har en humanistisk människosyn vilken medför att du vet att varje människa och därmed elev har en närmast oändlig utvecklingspotential och att du som lärare har en oumbärlig roll i att ge varje elev gedigen grund inför framtida liv och studier.

Du ser det som självklart att du är en auktoritet i den verksamhet du leder, som en garant för att eleverna är trygga och har fokus på sitt lärande. Du ser det som givande att få fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och att få bygga vidare på det du vet fungerar.

Du ser det som en styrka att utbyta erfarenheter med kollegorna. Du ser det som självklart att arbeta medvetet med resultatuppföljning och ha dialog kring lärandeutfallet såväl med kollegorna som med ledning. Du delar uppfattningen att lärare är det viktigaste av yrken.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vid anställning krävs utdrag ur Rikspolisens belastningsregister för arbete inom skola/barnomsorg.

Vi har bestämt oss för aktuella rekryteringsvägar och undanber oss erbjudanden om fler/andra.

Har du några frågor? Kontakta oss via telefon eller e-post:

Rektor Peter Fägersten
08-578 297 91
peter.fagersten@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.