Ljudtekniker

Ljudtekniker

Vad vi gör och vill
Teknikertjänsten är placerad på kulturenheten men servar hela kultur och fritidsförvaltningen. I förvaltningen finns lokaler och scener för kultur, fritidslokaler, uthyrningsbara lokaler och undervisningslokaler för kulturämnen.

Förvaltningen är mån om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande.

Om tjänsten
Vi söker en ljudtekniker som med kunskap och engagemang vill ta hand om förvaltningens olika ljudteknikeruppdrag. Du i samverkan med kollegor ansvarar för tekniken vid konserter och scenframträdanden, är behjälplig med teknik till olika arrangemang samt sköter löpande service på ljud och ljusteknik. I tjänsten ingår helhetsansvar för tekniken i de bokningsbara lokalerna, det vill säga inköp, underhåll och kommunikation med hyresgäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 100%, alternativt två tjänster med omfattning 50% vardera. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd såväl dagtid, kvällstid som helg.

Månadslön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ljudteknikerutbildning eller annan utbildning/ arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har:
  • dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.
  • kunskap om ljusteknik.
För att lyckas som ljudtekniker hos oss har du ett gediget intresse för ljud och ljus. Du är en flexibel och kreativ person som har lätt för att hitta lösningar på olika problem. Du är skicklig på att samarbeta och kommunicera, är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter och relationer.

Körkort B krävs.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 22 juli 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Kulturskolechef, Christina Holm, christina.holm@tyreso.se och 08-578 293 89

Förvaltningschef, Inger Lundin, inger.lundin@tyreso.se och 08-578 297 63

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss här trivs nya tankar!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.