Ledsagare till 18-årig tjej

Ledsagare till 18-årig tjej

Om tjänsten
Vi söker en ledsagare till en 18-årig tjej med Downs syndrom. Din arbetsuppgift blir att delta i aktiviteter som hon tycker om att göra utanför hemmet. Hon har behov av hjälp och stöd i sin dagliga tillvaro. Hon behöver hjälp för att komma ut och göra olika aktiviteter och kanske träffa vänner i liknande ålder för att utvecklas som ung vuxen.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 timmar per månad. Timlön. Timmarna fördelas ut över månaden på vardagskvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta med personer med Downs syndrom, eller ha annan erfarenhet av personer med funktionsnedsättning.

Du ska vara lyhörd, flexibel och kunna arbeta utifrån andra människors önskemål och behov. Du måste kunna utrycka dig mycket väl i både tal och skrift i det svenska språket. Vi kommer att lägga stor vikt av personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta oss:
Arbetsledare: Ulrika Norman 08-578 293 27
Administratör: Anette Ostojic 08-578 294 36

Fackliga företrädare nås via växeln, tel. 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar.

I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)