Ledsagare i Tyresö kommun

Ledsagare i Tyresö kommun

Om tjänsten
Enheten för korta insatser är en kommunal verksamhet. Vi utför uppdrag från kommunens myndighetsavdelning för äldre och funktionsnedsatta. Uppdragen vi utför är ledsagning, avlösning, kontaktperson och korttidsfamilj enligt LSS och SoL.

Ditt arbete kommer består i att ledsaga/följa med en man som är 25 år, som gillar att röra på sig.

Han gillar att styrketräna på gym, ta långa promenader men också aktiviteter som att gå på museum och bio.

Ledsagare har en tidsbegränsad timanställning om ca 10- 40 timmar per månad. Arbetet kommer att vara förlagt på kväll och helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Kunskaper inom autism. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker ska vara lugn, lyhörd, flexibel och tydlig. Du ska kunna arbeta efter andra personers behov och önskemål och kunna skilja det från egna behov och värderingar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 november 2019

Har du några frågor? Kontakta oss då via telefon:
Arbetsledare: Ulrika Norman 08-578 293 27, Verksamheter för personer med funktionsnedsättning

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss här trivs nya tankar!

Förvaltningen för liv och hälsas uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår även den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården, missbruksvården samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat.

Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.