Lagbas till park- och naturverksamheten

Lagbas till park- och naturverksamheten

Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker en lagbas
Vad vi gör och vill
Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om tjänsten
Som lagbas kommer du leda och samordna en grupp av åtta parkarbetare. Du kommer hjälpa gruppen med prioriteringen bland arbetsuppgifter och vara ansvarig för kvalitetstillsyn för utförda arbeten. Vi lägger stor vikt på att skötsel- och underhållsarbeten är faktamannamässig utförd och att kvalitén på kommunens grönområden ökar ständigt.

Som lagbas behandlar du dessutom regelbundet synpunkter och felanmälningar i synpunkthanteringssystemet Artvise. Du kommer arbeta tätt ihop med arbetsledningen och vara delaktig i årsplaneringen

Du leder, fördelar och deltar i arbetsuppgifter som plantering av perenner, buskar och sommarblommor, gräsvård, röjning, beskärning, trädfällning, och underhåll av parkutrustning såsom parksoffor och papperskorgar. Vintertid ingår snöberedskap och vinterunderhåll av bil-, gång- och cykelvägar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom trädgård och minst fem års arbetslivserfarenhet av trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Du har god datorvana och erfarenhet av arbetsledning. Vidare har du;
  • B-körkort
  • Motorsågskort A+B+C
  • Växtkännedom
  • Röjsågskort RA
  • Hjullastarkort
  • Heta arbeten
Det är meritererande med erfarenhet av naturvård, biologisk mångfald och sommarungdomprojekt.

Vi söker dig som är lugn, stabil och tydlig samt har förmågan att vara en god handledare. Du har en stor kvalitetskänsla och är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du behöver ha en förmåga att stötta och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du kan anpassa dig till nya situationer och har lätt för att samarbeta. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Esther Östin: esther.ostin@tyreso.se.se eller 08-578 298 68.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.