Lärare till mellanstadiet, Kumla Skola

Lärare till mellanstadiet, Kumla Skola

Välkommen till Kumla skola!
Kumla skola är en F-9 skola där ca 800 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. All personal arbetar i arbetslag och verksamhetens mål når vi genom ett timplanelöst arbetssätt. Kumla skola ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och lärare är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Under detta läsår har vi påbörjat en digitaliseringssatsning som innebär 1:1 för elever i åk 6-9 och ökad tillgång till digitala verktyg för elever i F-5.

Om tjänsten
Pedagogiskt arbete inom grundskolan med klassläraruppdrag. Lärarna arbetar utifrån sina ämneskompetenser, i uppdraget ingår dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse.

Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde den 7 januari 2019.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller har sökt lärarlegitimation för åk 4-6 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du förväntas ha goda ämneskunskaper och arbeta inkluderande. Du har pedagogisk erfarenhet, förmåga att kommunicera med eleverna så att de förstår och därigenom skapa förutsättningar för lärande.

Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Du har en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en positiv grundsyn, är initiativrik, flexibel och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 19 november 2018, urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida http://www.tyreso.se/kumla

Kontaktpersoner:
Charlotta Gleisner, biträdande rektor, 08-5782 7141, charlotta.gleisner@tyreso.se
Marie Lampinen, biträdande rektor, 08 5782 7108, marie.lampinen@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarnas riksförbund: Håkan Emmer Granqvist, e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson Khalil, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 19 dec (34 dagar kvar)