Lärare åk 4-6

Lärare åk 4-6

Välkommen till Kumla skola

Kumla skola är en F-9 skola där ca 800 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. All personal arbetar i arbetslag och verksamhetens mål når vi genom ett timplanelöst arbetssätt. Kumla skola ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och lärare är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Under detta läsår kommer vi att gå in i skolverkets kompetensutveckling i läs- och skrivdidaktik, Läslyftet.

Om tjänsten
Pedagogiskt arbete inom grundskolan med klassläraruppdrag i årskurs 6. Lärarna arbetar utifrån sina ämneskompetenser, i uppdraget ingår dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse.

Tillsvidareanställning på heltid, månadslön. Tillträde den 9 aug.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller har sökt lärarlegitimation för åk 4-6 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du förväntas ha goda ämneskunskaper och arbeta inkluderande. Du har pedagogisk erfarenhet, förmåga att kommunicera med eleverna så att de förstår och därigenom skapa förutsättningar för lärande. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens, engelska är meriterande.

Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Du har en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en positiv grundsyn, är initiativrik, flexibel och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 7 maj 2019, urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida http://www.tyreso.se/kumla

Kontaktpersoner:

Charlotta Gleisner, biträdande rektor, 08-5782 7141, charlotta.gleisner@tyreso.se

Marie Lampinen, biträdande rektor, 08 5782 7108, marie.lampinen@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarnas riksförbund: Håkan Emmer Granqvist e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.