Lärare till lågstadiet på Kumla skola

Lärare till lågstadiet på Kumla skola

Välkommen till Kumla skola!
Kumla skola är en F-9-skola där 840 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. Kumla skola ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och lärare är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet.

Om tjänsten
Pedagogiskt arbete inom grundskolan med klassläraruppdrag i lågstadiet. I uppdraget ingår dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse.

Tillsvidareanställning 100 %, månadslön. Tillträde den 10 augusti, eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller har sökt lärarlegitimation för åk 1-3 och är väl förtrogen med läroplan och styrdokument samt arbetar aktivt utifrån dessa. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du förväntas ha goda ämneskunskaper och arbeta inkluderande. Du har pedagogisk erfarenhet, förmåga att kommunicera med eleverna och därigenom skapa förutsättningar för lärande. Du är en tydlig ledare i klassrummet och brinner för att få alla elever med dig.

Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Du har en förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en positiv grundsyn, är initiativrik, flexibel och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast den 3 augusti 2020, urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida.

Kontaktpersoner:
Jonas Åkesson, rektor, 08-578 271 01, jonas.akesson@tyreso.se
Anniqa Löfberg, biträdande rektor F-3, 08-578 271 02, anniqa.lofberg@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarnas riksförbund: Håkan Emmer Granqvist e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Clara Schedvin e-post: clara.schedvin@utb.tyreso.se

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 3 aug 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.