Lärare till frisörprogrammet på Tyresö gymnasium

Lärare till frisörprogrammet på Tyresö gymnasium

Vad vi gör och vill
Tyresö gymnasium är en utvecklingsorienterad skola med elevens lärande i fokus. Vi erbjuder nationella program, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola och har ca 500 studeranden. Vår personalgrupp är engagerad, professionell, och höga förväntningar genomsyrar hela verksamheten.
Kännetecken för oss är vårt kreativa och nyfikna klimat, vår gemenskap, vårt engagemang och de höga förväntningar vi har på varandra. Tillsammans skapar vi en hållbar och spännande framtid.

Vår värdegrund:
Elever är underbart olika och lever i en värld som förändras snabbt. Det gillar vi! Hos oss står lärande, goda resultat och en mångsidig utveckling efter var och ens individuella förutsättningar i centrum.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % som kan komma att öka till 100 %, med tillträde enligt överenskommelse, senast februari 2019.

Vem är du?
Du är gymnasielärare med behörighet att undervisa i frisör- och hantverksämnen, gärna i kombination med andra ämnen. Lärarlegitimation är meriterande.

Vi söker dig som är en positiv, ansvarsfull och engagerad lärare. Du har goda ämneskunskaper, främst inom frisör, hantverksteknik. Vi förutsätter att du har en god branschkännedom och det en fördel om du har bra kontakter inom både frisörbranschen och detaljhandeln.

Vi värdesätter att du är öppen, flexibel och strukturerad. God samarbetsförmåga är en förutsättning för arbetet och vi vill att du är beredd att ta stort ansvar i din mentorsroll. Vidare är det viktigt att du har en god förmåga att anpassa undervisningen till elevers behov och att du är öppen för samarbete då vi arbetar i programlag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 19 november 2018. Vi intervjuar fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta:
Lena Beskow, rektor, tel. 070-488 90 58
e-post: lena.beskow@tyreso.se

Linda Seman, biträdande rektor, tel. 070-488 99 48 e-post: linda.seman@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingsförvaltningen ansvarar för gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration samt kultur- och fritidsfrågor.

Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra medborgare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)