Lärare i tyska till Kumla skola åk 6-9

Lärare i tyska till Kumla skola åk 6-9

Välkommen till Kumla skola
Kumla skola är en F-9-skola belägen i Trollbäcken i Tyresö kommun. Vi är ca 840 elever och 100 medarbetare som arbetar här. Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Trivsel och trygghet är viktigt för oss och vi upplever att både elever och lärare trivs och är trygga på Kumla skola. Våra elever i åk 6-9 har varsin Chromebook som en del i den digitaliseringssatsning som vi startat.

Om tjänsten
Pedagogiskt arbete inom grundskolan med inriktning tyska. Uppdraget innebär dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. I tjänsten ingår även mentorskap för 11-12 elever på högstadiet.

Tjänsten är ett vikariat läsåret 19/20 med omfattning 100%, tillträde snarast..

Vem är du?
Vi söker dig som är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i tyska år 6-9 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån den. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du har god pedagogisk kunskap och erfarenhet, du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en förmåga att kommunicera så att eleverna förstår och därigenom skapar förutsättningar för lärande.

För tjänsten krävs att du har en positiv grundsyn, är initiativrik och engagerad samt har stor flexibilitet. Du är lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla ditt arbete och elevernas lärande.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 20 september 2019, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jonas Åkesson, rektor, tel. 08-578 271 01
Marie Lampinen, bitr.rektor tel. 08-578 271 08

Fackliga representanter
Lärarnas Riksförbund: tyreso@lr.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson Khalil, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 20 sept 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.