Lärare i trä - och metallslöjd

Lärare i trä - och metallslöjd

Stimmets skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser olikheter som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst. Skolans värdeord är trygghet, glädje och kunskap. Stimmets skola är en tvåparallellig grundskola, F till år 6, fritidshem och grundsärskola med 350 elever.

Om tjänsten
Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad trä- och metallslöjdslärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för våra elever. Du kommer arbeta som trä - och metallslöjdslärare för år 3-6 i grundskolan och för elever i särskolan. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilda eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att alla elever ska uppnå kunskapskraven.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde i augusti 2020.

Vem är du?
Du är utbildad lärare med lärarlegitimation som styrker behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurs 3-6. Du har några års relevant erfarenhet.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast 30 maj 2020. Intervjuer kan komma och ske löpande.

Har du några fågor? Kontakta oss då via telefon eller e-post.
Rektor Annika Nyblom, tel. 08 57829 815, annika.nyblom@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.