Lärare i textilslöjd

Lärare i textilslöjd

Hej textilsslöjdslärare!
Vår fantastiska personal söker en ny kollega och nu hoppas vi att det kan vara du! Vi finns på Fårdala skola, en liten och mysig skola nära Tyresö centrum. Vi har cirka 300 elever och två paralleller upp till år 6. Vi har nära till fin natur och till Tyresös utbud av kultur, hallar och aktiviteter. Vi arbetar i team under skoldagen och våra lärare arbetar som ämneslärare redan från årskurs 1.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i att undervisa i textilslöjd år 3-9. Du tycker om att utvecklas och lära nytt, du samarbetar bra med andra och du brinner för att skapa en bra skolgång för dina elever. Du inser att värdegrunds och kunskapsuppdraget går hand i hand och är lika viktiga för elevernas resultat. Du är flexibel, ansvarstagande och kan organisera dig själv och ditt arbete.

Om tjänsten
Detta är en ämneslärartjänst vilket innebär att du kommer att undervisa elever i halvklass i år 3-9. I nuläget ingår inte ett klasslärarskap i tjänsten. Våra fantastiskt fina slöjdlokaler är på Nyboda skola, cirka 10 minuters promenad från oss. Några av de grupper du undervisar i kommer att vara elever från Nyboda, därav åldersgrupp 3-9. Tjänsten är tillsvidare på deltid med tillträde i augusti. Tjänsten innefattar cirka 80 %.

Vad erbjuder vi?
Vi kan erbjuda dig behöriga, erfarna och fantastiskt duktiga kollegor som gör sitt yttersta för att deras elever skall lyckas. Vi kan också erbjuda en liten verksamhet med stort hjärta, nära relationer, korta beslutsvägar och härliga elever. Detta är en arbetsplats med ett fungerande kvalitets- och utvecklingsarbete och med ständigt fokus på utveckling och förbättring

Ansökan
Kan detta vara en arbetsplats för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Om du har frågor gällande skolan eller tjänsten går det bra att kontakta oss:
Rektor: ulrika.mjorud@tyreso.se, 08-578 298 13
Biträdande rektor: jenny.karlsson@tyreso.se, 08-578 298 28

Fackliga ombud:
marie.thorn@utb.tyreso.se
eva.ostblom@utb.tyreso.se

Om du vill veta mer om oss kan du ansöka om tillgång till vårt instagramkonto: fardala_skola

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)