Lärare i spanska

Lärare i spanska

Välkommen till oss på Nyboda skola!

Nyboda skola är en mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Vi är en grundskola för elever i årskurs 4-9 och vi håller till i fina lokaler i en skola som startade 2012. Här finns profilklasser i årskurs 4-9, musikklasser i år 4-9 och idrottsklasser 7-9 och klasser utan profil i årskurs 6-9. Hos oss möter du ett välkomnande och öppet samarbetsklimat, kompetent personal och ljusa, rymliga och välutrustade lokaler. Digitala verktyg stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Tillsammans skapar vi framtiden!

Om tjänsten
Vi söker en lärare i spanska och eventullt annat ämne i år 6-9 till höstterminsstarten inför nästa läsår. I tjänsten ingår mentorskap och undervisning i spanska .

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-100 %, under förutsättning att du har examen och legitimation. Kanske är du under utbildning och snart klar? Om du inte är klar med din utbildning kan du få en tidsbegränsad anställning tills du har fått din legitimation. Tillträde i augusti 2020.

Vem är du?
Du har lärarexamen och lärarlegitimation och är behörig att undervisa i spanska år 6-9. Alternativt är du i slutfasen av din utbildning. Vi ser gärna att du har en bred ämneskompetens. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med modern teknik/digitala verktyg då vi arbetar med Google Apps for Education i undervisningen. Varje elev har ett digitalt verktyg, på mellanstadiet en Ipad.

Du har en strukturerad undervisning utifrån Lgr 11 och du är en tydlig ledare i klassrummet. Du arbetar med höga förväntningar och du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som den naturliga starten för ditt arbete. I samarbete med kollegor skapar du engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team och lära tillsammans.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer om oss? Se vår hemsida, vår Facebooksida och vårt Instagramkonto.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:

Anneli Eriksson, bitr. rektor, tel. 08-578 293 88
Kerstin Berglund, bitr. rektor, tel. 08-578 294 42
Jesper Samuelsson, rektor, tel. 08-578 293 85

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.