Lärare i spanska/engelska åk 6-9

Lärare i spanska/engelska åk 6-9

Kumla skola är en F-9-skola där ca 840 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. Skolan ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och personal är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet.

Under förra läsåret har vi haft en fortbildningssatsning för våra lärare kring digitalisering och samtliga elever i åk 6-9 har varsin chromebook. Detta läsår är fortbildningssatsningen för lärare riktad mot läsning och läsförståelse via läslyftet där alla våra lärare F-9 deltar. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag på högstadiet och du träffar dina ämneskollegor dagligen i arbetsrummet. Våra klasser består av 23 elever och i varje högstadieklass finns två mentorer.

Om tjänsten
Undervisningen i spanska är förlagd till årskurserna 6-9, och undervisningen i engelska är förlagd till åk 8. I tjänsten ingår sedvanligt pedagogiskt arbete i ämnena samt mentorsskap i åk 7 för 11-12 elever.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskat tillträde 4 november 2019 eller så snart som möjligt därefter, och omfattar 80-100 %.

Vem är du?
Vi söker dig som är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i spanska och engelska. Du är initiativrik, engagerad och har förmågan att skapa trygghet och goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en förmåga att kommunicera så att eleverna förstår och därigenom skapar du förutsättningar för lärande. Du har god digital kompetens och ser digitala arbetssätt som en hjälp för eleverna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 24 oktober 2019, men intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningsperioden. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida http://www.tyreso.se/kumla

Kontaktpersoner:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss:
Rektor Jonas Åkesson, 08-578 271 01, jonas.akesson@tyreso.se
Bitr. rektor Marie Lampinen, 08-578 271 08, marie.lampinen@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Lärarnas riksförbund: tyreso@lr.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson Khalil, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.