Lärare i slöjd med inriktning trä och metall

Lärare i slöjd med inriktning trä och metall

Högstadieskolan i det lilla formatet söker lärare i slöjd
Dalskolan ligger fint i en dalsänka i en tätortsnära natur med gångstråk inpå knuten. En kort promenad tar dig till Tyresö centrum och nära skolan finns även goda bussförbindelser. Vi är en liten enhet med ca 325 elever, fördelade årskursvis på tre arbetslag (7-9).

Läs mer om oss här: http://www.tyreso.se/Dalskolan/

Om tjänsten
Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet utifrån grundskolans läroplan. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i slöjd samt fungera som mentor och klassansvarig.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med undervisande lärare i textilslöjd, där gemensam struktur och tematiskt arbete är aktuellt och som i vissa årskurser utmynnar i en gemensam slutprodukt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid, med start 12 augusti fram till 20 december 2019.

Vem är du?
Då vår kollega är föräldraledig söker vi dig som har lärarlegitimation för årskurserna 7-9 i slöjd med inriktning trä och metall. Du har hög ämneskompetens och en förmåga att skapa förutsättningar för alla elever att nå sina mål. Du har stor tilltro till elevernas förmågor och är en lärare som med kunskap och engagemang hjälper eleverna att utvecklas till kompetenta, ansvarstagande och självständiga individer.

Vi erbjuder dig
Som lärare hos oss, blir du en del av ett engagerat och glatt gäng som är vana att samarbeta för att alla ska lyckas tillsammans. Skolrestaurangen med egna kockar tillagar alla våra måltider.

Välkommen med din ansökan
Låter detta intressant, då är du välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Tf rektor Iréne Erlandsson på 08-578 295 00.

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.