Lärare i musik till Kumla skola

Lärare i musik till Kumla skola

Välkommen till Kumla skola i Tyresö kommun
Kumla skola är en F-9 skola där ca 840 elever och 100 vuxna arbetar tillsammans. Skolan ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och personal är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet.

Vi har de senaste läsåren haft fortbildningssatsningar för våra lärare kring formativ bedömning, digitalisering och läslyftet. Detta läsår är vår fortbildningssatsning för lärare riktad mot att knyta ihop alla dessa delar. Elever i årskurserna 6-9 har varsin Chromebook som de använder i undervisningen, och vi har detta läsår infört en mobilfri skoldag för eleverna. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag på högstadiet. Våra klasser består av 23 elever och i varje högstadieklass finns två mentorer som gemensamt arbetar med mentorskapet.

Om tjänsten
Vi söker dig som är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i musik för årskurserna 7-9. I årskurs 7-8 har eleverna två lektioner per vecka i ämnet musik och i årskurs 9 en lektion per vecka.

I tjänsten ingår sedvanligt pedagogiskt arbete i ämnet. Tjänsten innehåller inte något mentorskap.

Tjänsten är ett vikariat för vårterminen 2021 och omfattar 100 %. Tillträde 7 januari 2021.

Vem är du?
Du är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i musik i år 7-9 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån den. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du har god pedagogisk kunskap och erfarenhet och du skapar goda relationer med elever och har förmåga att kommunicera så att de förstår och därigenom skapar förutsättningar för lärande. Du har god digital kompetens och ser digitala arbetssätt som en hjälp för eleverna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 30 september 2020, urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jonas Åkesson, rektor, tel. 08-578 271 01/jonas.akesson@tyreso.se

Marie Lampinen, bitr. rektor, tel. 08-578 271 08/marie.lampinen@tyreso.se

Fackliga representanter:
Lärarnas Riksförbund: Håkan Emmer Granqvist, e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: lararforbundet@tyreso.lararforbundet.se

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.