Lärare i matematik/NO alternativt med teknik åk 7-9

Lärare i matematik/NO alternativt med teknik åk 7-9

Välkommen till Kumla skola
Kumla skola är en F-9 skola belägen i Trollbäcken i Tyresö kommun. Vi är ca 820 elever och 100 personal som arbetar här. Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och är nu inne i ett fortbildningsprojekt kring bedömning för lärande utifrån ett material skapat av professor Dylan Wiliam. Trivsel och trygghet är viktigt för oss och vi upplever att både elever och lärare trivs och är trygga på Kumla skola. Våra elever i år 6-9 har en varsin chromebook som en del i den digitaliseringssatsningen som vi startat i år. På Kumla skola arbetar vi i arbetslag. Vi har dessutom väl avsatt tid för ämneslag för gemensamma planeringar och bedömningar.

Om tjänsten
Pedagogiskt arbete inom grundskolan med inriktning matematik och No (alternativt teknik åk 7-9) Uppdraget innebär dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. I tjänsten ingår även mentorskap i år 7.

Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde den 7 januari 2019.

Vem är du?
Vi söker dig som är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i matematik/NO i år 7-9 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån den. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du har god pedagogisk kunskap och erfarenhet, du skapar goda relationer med elever och har förmåga att kommunicera så att de förstår och därigenom skapar förutsättningar för lärande. Du har god digital kompetens och förmåga att driva ett utvecklingsarbete.

Vi ser att du:
  • Är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen
  • Har god samarbetsförmåga och är stresstålig
  • Har förmåga att skapa goda relationer, med både elever, föräldrar och kollegor
  • Har en positiv grundsyn, är initiativrik och har stor flexibilitet
  • Vill arbeta i en skolkultur som präglas av nyfikenhet och framåtanda
  • Är lösningsfokuserad
  • Drivs av att ständigt utveckla arbetet och lärandet
Välkommen med din ansökan:

Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 30 november 2018, urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Jonas Åkesson, tel. 08-578 271 01 eller biträdande rektor Jeanette Skaar, tel 08-578 271 02.

Fackliga representanter:
Lärarnas Riksförbund: Håkan Emmer Granqvist, e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)