Lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem

Hanvikens skola söker lärare mot fritidshem
Vem trivs hos oss?
Hanvikens skola ligger vackert belägen i ett villaområde vid kanten av ett skogsområde. Skogen används både i undervisningen och under fritidshemstiden. Skolan är en F-6-skola med ca 430 elever. Varje dag strävar vi efter att skapa möjlighet för alla elever att utvecklas optimalt utifrån sina egna förutsättningar. Våra förväntningar är höga och positiva på både elever och medarbetare Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola!

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för undervisningen i fritidshemmet i det arbetslag du verkar. Som medarbetare på vårt fritidshem ska du bidra till att säkerställa att barnen har en stimulerande och utvecklande fritidshemsverksamhet. Samverkan med andra i arbetslaget är en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, semestertjänst. Tillträde 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad lärare mot fritidshem, eller fritidspedagog med legitimation, och med digital kompetens. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling. Du är engagerad, initiativrik, positiv och flexibel. Du har god kännedom om barns olika förutsättningar och behov.

Vad vi gör och vill
Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utvecklas och förbättras. Vi ställer höga krav på vår personal och förväntar oss en stark vilja att följa med i utvecklingen för att hjälpa till att forma framtidens skola.

Under de senaste läsåren har skolan ett eget "Fritidshemslyft". Vi har haft fokus på lågaffektivt bemötande, utepedagogik, digitalisering, kollegialt lärande och sist men inte minst att förankra läroplanen i vår verksamhet. Tyresö kommun arbetar aktivt med att gemensamt utveckla fritidshemmen i kommunen. Vi har kommit en bit på väg i användandet av digital teknik och varje klassrum är utrustat med en activ board.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 28 november 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss:
Rektor Ami Thunqvist 08-5782 7301 ami.thunqvist@tyreso.se
Bitr. rektor Maria Nyberg 08-5782 7302 maria.nyberg@tyreso.se
Chefsadministratör Susanna Neill 08-5782 7300 susanna.neill@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.