Lärare i Ma/NO

Lärare i Ma/NO

Högstadieskolan i det lilla formatet söker lärare i Ma/NO!
Dalskolan ligger fint i en dalsänka i en tätortsnära natur med gångstråk inpå knuten. En kort promenad tar dig till Tyresö centrum, och nära skolan finns även goda bussförbindelser. Vi är en liten enhet med ca 315 elever, fördelade årskursvis på tre arbetslag (7-9).

Läs mer om oss här: http://www.tyreso.se/Dalskolan/

Om tjänsten
Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet utifrån grundskolans läroplan. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i Ma och NO-ämnena samt fungera som mentor och klassansvarig.

Vi arbetar med att få eleverna att känna sig sedda, delaktiga och trygga under hela sin skoldag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har lärarlegitimation för årskurserna 7-9 i Ma samt NO-ämnena. Du har hög ämneskompetens och en förmåga att skapa förutsättningar för alla elever att nå sina mål. Du är väl insatt i ändringarna i läroplanen kring digitalisering.

Du har stor tilltro till elevernas förmågor och är en lärare som med kunskap och engagemang hjälper eleverna att utvecklas till kompetenta, ansvarstagande och självständiga individer. Du erbjuder en god lärandemiljö med arbetsro för alla elever.

Vi erbjuder dig
Som lärare hos oss, blir du en del av ett engagerat och glatt gäng som är vana att samarbeta för att alla ska lyckas tillsammans. Skolrestaurangen med egna kockar tillagar alla våra måltider. Som anställd i Tyresö kommun erbjuds du även subventionerad friskvård.

Välkommen med din ansökan
Låter detta intressant, då är du välkommen med din ansökan senast den 2 mars 2020. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta rektor Magnus Nilimaa på 08-578 299 81.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.