Lärare i Ma/NO

Lärare i Ma/NO

Högstadieskolan i det lilla formatet söker lärare i Ma/NO!
Om tjänsten
Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet utifrån grundskolans läroplan. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i matematik och NO-ämnena inom ditt arbetslag samt fungera som mentor och klassansvarig. Som lärare hos oss blir du en del av ett engagerat och glatt gäng som är vana att samarbeta för att alla ska lyckas tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har lärarlegitimation för årskurserna 7-9 i Ma samt NO-ämnena. Du har hög ämneskompetens och en förmåga att skapa förutsättningar för alla elever att nå sina mål. Du är väl insatt i ändringarna i läroplanen kring digitalisering.

Du har stor tilltro till elevernas förmågor och är en lärare som med kunskap och engagemang hjälper eleverna att utvecklas till kompetenta, ansvarstagande och självständiga individer. Du erbjuder en god lärandemiljö med arbetsro för alla elever.

Välkommen med din ansökan
Låter detta intressant, då är du välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Tf rektor Iréne Erlandsson på 08-578 295 00.

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.