Lärare SO åk 7-9

Lärare SO åk 7-9

Vi söker lärare i SO till åk 7-9

Välkommen till Kumla skola
Kumla skola är en F-9-skola belägen i Trollbäcken i Tyresö kommun. Vi är ca 820 elever och 100 medarbetare som arbetar här. Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och är nu inne i ett fortbildningsprojekt kring bedömning för lärande utifrån ett material skapat av professor Dylan Wiliam. Trivsel och trygghet är viktigt för oss och vi upplever att både elever och lärare trivs och är trygga på Kumla skola. Våra elever i åk 6-9 har varsin Chromebook som en del i den digitaliseringssatsning som vi startat detta läsår.

Om tjänsten
Vi söker nu lärare till SO-undervisningen. Tjänsten innebär pedagogiskt arbete inom grundskolan med inriktning SO-ämnen. I uppdraget ingår dokumentation av enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. Mentorskap i årskurs 8 ingår i tjänsten.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du är lärare med legitimation och behörighet att undervisa i SO-ämnen i år 7-9 och är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån den. Du arbetar utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du har god pedagogisk kunskap och erfarenhet och du skapar goda relationer med elever och har förmåga att kommunicera så att de förstår och därigenom skapar förutsättningar för lärande.

Vi ser gärna att du har god digital kompetens. Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Vidare har du förmågan att skapa goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor. För tjänsten krävs att du har en positiv grundsyn, är initiativrik och har stor flexibilitet. Du vill arbeta i en skolkultur som präglas av nyfikenhet och framåtanda är lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla arbetet och lärandet.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 21 januari 2019, urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Jonas Åkesson, tel. 08-578 271 01 eller
Biträdande rektor Jeanette Skaar, tel. 08-578 271 02.

Fackliga representanter:
Lärarnas Riksförbund: Håkan Emmer Granqvist, e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)