Längre vikariat till fritidshem

Längre vikariat till fritidshem

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och som tillsammans med oss övriga strävar efter att bibehålla en trygg skola där våra elever kan starta sin läranderesa i en miljö som inbjuder till kreativitet och nyfikenhet. På Bergfotens skola omgärdas du av kompetenta kollegor som har en positiv inställning till både sitt yrke men även till att utveckla vår verksamhet för att ständigt ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta på vårt fritids för åk. 1-3 och med skolsamverkan i åk 1. Tjänsten innebär pedagogiskt arbete inom grundskola med fritidshemsuppgifter. Vi är öppna för att prova på nya idéer för att barnen ska ha en lärande, varierande, spännande, rolig, meningsfull och stimulerande tillvaro. Du kommer ha möjlighet att tillsammans med andra pedagoger ständigt utveckla och förändra verksamheten. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på 80-100 % t.o.m. juni 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
  • Du är utbildad och legitimerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog.
  • Du är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Vi ser gärna att du har en vana av att använda digitala lärverktyg i din undervisning och har IT-kunskaper
Vidare söker vi dig som skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet och ser möjligheter i förändringar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete väl och har god pedagogisk insikt med förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 november 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktperson:
Kristina Mikler, biträdande rektor: kristina.mikler-urbas@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.