Kock till nybyggd skolrestaurang

Kock till nybyggd skolrestaurang

Vad vi gör och vill
Måltidsservice är en organisation som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt äldreboende tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är "Vi erbjuder våra gäster vällagade och lustfyllda måltider som tillagas av råvaror som bidrar till en hållbar utveckling. Maten serveras av personal som brinner för att göra måltiden till dagens höjdpunkt.

Fornuddens skola öppnade hösten 2021 och är en modern skola med genomtänkta material och färger. Matsal och kök är väl tilltagna och upplevs som en skolrestaurang i tiden. Genom väl tillagad mat och personal som alltid gör sitt bästa för att nå ett gott resultat är förutsättningarna för att skapa en måltidsupplevelse utöver det vanliga stor. I dagsläget är det cirka 800 ätande och gästantalet ökar under nästa år.

Om tjänsten
Vi söker en kreativ och driven kock som ständigt vill förbättra måltidsupplevelsen för våra barn och som vill vara en del av lösningen för ett mer hållbart matsystem. Som kock inom måltidsservice i Tyresö kommun ska du ha kunskap och vilja att vara med i arbetet i att utveckla kommunens alla måltider till en gastronomisk, näringsrik, hållbar och lustfylld upplevelse för våra barn och elever.

Tjänsten innefattar alla sedvanliga uppgifter i ett kök. Du är givetvis ansvarig för att följa lagar och riktlinjer, följa egenkontrollprogram m.m. Här finns stora möjligheter att laga maten "från jord till bord". Att laga den mesta maten från grunden är en självklarhet. Som kock har du daglig kontakt med barn, personal och det egna teamet vilket sätter krav på god kommunikativ förmåga och givetvis en stor servicekänsla

Vem är du?
Vi vill att du som söker till tjänsten har erfarenhet av arbete som kock med en kockutbildning i ryggen. Du ska ha dokumenterad utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien. Utöver utbildningen ska du ha stenkoll på specialkoster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i början av november eller enligt överenskommelse.

Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Att du har mycket god samarbetsförmåga och tålamod ser vi som en självklarhet för denna tjänst och givetvis arbetar du med mise en place. Vi vill att du ska ha ett stort intresse för mat och måltider och dess betydelse för våra barn. Du bör ha grundläggande datakunskaper och var öppen för att lära dig nya program och system.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 augusti 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Områdeschef, Erik Sandmark, Erik.Sandmark@tyreso.se, 08-578 29 664.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.