Köksmästare till Kumla skola, Tyresö kommun

Köksmästare till Kumla skola, Tyresö kommun

Vad vi gör och vill
Måltidsservice är en organisation som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt äldreboende tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är "Vi erbjuder våra gäster vällagade och lustfyllda måltider som tillagas av råvaror som bidrar till en hållbar utveckling. Maten serveras av personal som brinner för att göra måltiden till dagens höjdpunkt."

Om tjänsten
Nu söker vi en köksmästare att arbetsleda Kumla skolas kök. Vi ger dig stor kreativ frihet att tillsammans med ditt team skapa menyer till skolans elever och pedagoger. Den större delen av arbetet bedrivs i köket vid grytor och lock men det förekommer också arbete med administrativa uppgifter, möten med pedagoger, elever, föräldrar och kollegor. All mat lagas från grunden i köket och vi värnar om ett hållbart matsystem genom hög andel ekologiska inköp, minskat matsvinn och vi är dessutom KRAV-certifierade.

Vem är du?
Du ska ha dokumenterad utbildning som kock och har jobbat minst 5 år inom yrket och under den tiden även i ledande befattning. Du har gedigen kunskap av hantering och tillagning av specialkost.

Att laga mat är en passion hos dig och strävan att ge våra matgäster en måltidsupplevelse i världsklass är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare som är stresstålig och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en säker arbetsmiljö för dig och ditt team.

Du bör förstå att framgång skapas genom en god mise en place, ordning, planering och matglädje. För att klara uppdraget krävs också goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Områdeschef, Erik Sandmark, Erik.Sandmark@tyreso.se, 08-578 296 64.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.