Intendent till Fornuddens skola

Intendent till Fornuddens skola

Vem trivs hos oss?
Fornuddens skola är en skola att trivas i! På vår skola går i dagsläget ca 400 elever från förskoleklass till åk 6. Vi jobbar aktivt för att skapa lugn och trygghet och jobbar efter övertygelsen att god kunskapsinhämtning utgår från goda relationer. Skolan ligger belägen i ett lugnt villaområde i Trollbäcken. Vi är en skola med ett mycket kompetent och engagerat kollegium. Skolan uppvisar mycket god måluppfyllelse och har goda resultat i trivsel och trygghetsenkäter gjorda av våra elever. Skolan befinner sig i ett utvecklingsskede, då det inom ett par år ska stå en helt ny F-9-skola färdig med plats för ca 700 elever. Ta chansen och var med från början på denna spännande resa tillsammans med oss!

Läs mer om vår skola på www.tyreso.se/fornuddensskola

Om tjänsten
Som intendent ska du vara ett både operativt och strategiskt stöd till skolledningen i genomförandet av uppdraget gällande verksamhets- och omvärldsanalyser, ekonomistyrningens och andra styrsystems utformning. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp.

Du kommer bl.a. att:
  • Ansvara för budget-, uppföljnings- och planeringsprocessen. Löpande arbeta i vårt fakturasystem med beställningar och granskningar.
  • Vara ett strategiskt stöd till rektor vid effektiviseringar av verksamheten.
  • Ansvara för stöd avseende elev- personal- och ekonomiadministration till skolan, i syfte av avslasta kärnverksamheten.
  • Ansvara för extern och intern kommunikation.
  • Ansvara för skolans dokumenthanteringsfrågor, såsom arkiv och diarieföring.
  • Vara arbetsplatsen GDPR-ombud.
  • Ansvara för personaladministration och anställningsavtal, samt till del vara behjälplig med vikarieanskaffning vid behov.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet som intendent i en större organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom kommunal verksamhet. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du har en utvecklad förmåga i att arbeta med många olika digitala system. Utbildning i eller erfarenhet inom ekonomi, HR och administration är meriterande.

För rätt person kan tjänsten, i samband med att skolan växer, komma att innefatta även arbetsledning, varför det även är meriterande att ha ledarerfarenhet.

För att kunna göra ett bra jobb som intendent hos oss ser vi att du är en trygg, stabil och empatisk person med god självinsikt. Du har en god förmåga att hantera stressade och pressande situationer. Det är viktigt att du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du nyfiken, serviceinriktad och har en positiv grundinställning, vilket är viktigt i relationer med elever, föräldrar och kollegor. Det är också viktigt att du är en engagerad person som trivs med att arbeta i en händelsestyrd verksamhet.

Vi erbjuder dig:
Hos oss erbjuds du ett stimulerande, utmanande, fartfyllt och roligt arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och medarbetare. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid samt erbjuds du som anställd inom Tyresö kommun en subventionerad friskvård.

Välkommen med din ansökan!
Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan till oss senast 1 oktober, men gärna snarast då intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Erika Köster, rektor, tel. 08-5782 78 01 eller Annika Wallén, biträdande rektor, tel. 08-5782 7823

Fackliga representanter nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 1 okt (7 dagar kvar)