Idrottslärare till Nyboda skola

Idrottslärare till Nyboda skola

Nyboda skola, som togs i bruk hösten 2012, är en modern mötesplats för lärande endast 15-20 minuter från Gullmarsplan. Här ryms elever i åk 4-9 på grundskolan, och åk 7-9 i grundsärskolan. Skolan är organiserad i åldershomogena arbetslag och varje årskurs på högstadiet har sin egen hemvist. Vi har idrottsklasser åk 7-9, musikklasser åk 4-9 förutom klasser utan profilinriktningar i år 6-9. Alla elever har ett digitalt verktyg som stöd i sitt lärande. Kompetent personal, ljusa, rymliga och välutrustade lokaler och digitala verktyg stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. Välkommen till oss - Tillsammans skapar vi framtiden!

Läs mer om vår skola

Om tjänsten
Vill du arbeta med oss i grundskolan som lärare i idrott och hälsa, med ett särskilt ansvar och intresse för att utveckla vår idrottsinriktning/ våra idrottsklasser åk 7-9? Som lärare tillhör du ett arbetslag där du också har ett mentorskap. Undervisningen innefattar idrottsklasser såväl som klasser utan idrottsprofil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari 2021 eller enligt överenskommelse. Är du under utbildning och/eller ännu inte har fått din legitimation är tjänsten tidsbegränsad på samma omfattning.

Vem är du?
Vi söker dig som har examen och legitimation i idrott och hälsa. Du har ett intresse för och erfarenhet av att arbeta med elever på grundskolans högstadium.

Det är viktigt att du ser goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor som en naturlig del av ditt arbete. Vidare är det viktigt att du kan skapa engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt strukturerat och lågaffektivt ledarskap och en god didaktisk förmåga, där du omvandlar dina ämneskunskaper till ett lärande för eleverna.

Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs förmåga att utvecklas och lära. Du har höga förväntningar på eleverna och en förmåga att möta olika elevers behov, skapa förutsättningar och variera din undervisning för att kunna stötta dem i deras kunskapsutveckling. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att samarbeta, arbeta i ett team och lära tillsammans med kollegor på skolan.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kunskaper i att arbeta med modern teknik/digitala verktyg och att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan!
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 december 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor: Jesper Samuelsson, jesper.samuelsson@tyreso.se, 08-578 293 85

Biträdande rektor: Anneli Eriksson, anneli.eriksson@tyreso.se, 08-578 293 88

Biträdande rektor: Kerstin Berglund, kerstin.berglund@tyreso.se, 08-578 294 44

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationen finner du här

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.