Hoppetossan söker personal för omsorg på obekväm arbetstid

Hoppetossan söker personal för omsorg på obekväm arbetstid

Vad vi gör och vill
Nu har vi startat vår lokalbaserade omsorg på obekväm arbetstid, Hoppetossan, som ligger på Sagans förskola i Tyresö kommun. Verksamhet riktar sig till vårdnadshavare med arbetstider utanför ramtiden 06:30-18:30 och har barn från 1 års ålder till och det år barnet fyller 13 år. Hoppetossan är en verksamhet för att möta vårdnadshavares behov av omsorg kvällar, nätter, helger och tidig morgon alla dagar på året. Hoppetossans verksamhet har rum som möblerats så att det bli likt ett hem där det finns sovrum, allrum, kök och rum för daglig pedagogisk verksamhet. Vår verksamhet växer och vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och skapa omsorg med hög kvalité. Vi söker nu flera medarbetare som kan arbeta timmar under kväll, nätter, helger och tidig morgon. Kanske vill du kombinera studier och arbete.

Om tjänsten
Ditt arbete i verksamheten innebär att ta emot barn och skapa tryggheten utifrån barnets bästa. Verksamheten handlar att ge barnen full omsorg som innefattar tillexempel mat, kvällsaktiviteter, nattning och väckning samt dagaktiviteter under helger. Arbetet kan också innebära att följa barnen till och från skola/fritids.

Tjänsten är en visstidsanställning, tillträde sker genom överenskommelse. Timlön.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är erfarenhet i någon form inom pedagogiskt arbete. Som person är du lugn och inger trygghet för alla barn under sin vistelse hos oss. Du har en god förmåga att läsa av olika barns behov och möta upp deras individuella behov. Du har lätt för att samarbeta, vara flexibel och kommunicera med både barn, kollegor och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som ett arbete för dig, då är du välkommen med din ansökan senast 30 oktober 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Ett tips är att om du söker till oss är att begära utdrag från belastningsregistret från polisen då detta tar en till två veckor att få.

Har du några frågor? Kontakta oss via e-post eller telefon:

Förskollärare/Samordnare Hoppetossan: Liisa Norberg 08-578 281 71 liisa.norberg@tyreso.se

Rektor: Yvonne Haldrup 08-578 296 82, yvonne.haldrup@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetsgivarorganisationerna finner du här

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.