Gruppledare

Gruppledare

Vem trivs hos oss?
Resursenheten är en enhet som erbjuder förebyggande och behandlande insatser till barn, ungdomar och deras familjer. I dagsläget är det 23 medarbetare som arbetar med bland annat familjebehandling, träningsboenden, stöd till unga brottsutsatta, verkställighet av ungdomstjänst, MiniMaria, föräldrautbildningar samt på vår öppna förskola. Medarbetarna har hög kompetens och ett stort engagemang i sitt arbete. Arbetsplatsen kännetecknas av en hög trivsel. Våra lokaler ligger centralt i Tyresö och är lätta att nå med allmänna kommunikationer.

Om tjänsten
Som gruppledare kommer du ingå i enhetens ledning tillsammans med enhetschef. Du kommer ansvara för de olika gruppernas gruppmöten där det bland annat ingår ärendefördelning och ärendehandledning vid behov. Du arbetar med utvecklingsfrågor och samverkar aktivt för att uppnå samordningsvinster både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi har årsarbetstid och subventionerad friskvård. Som gruppledare kommer du erbjudas handledning tillsammans med övriga gruppledare inom sektorn. Tillträde enligt överenskommelse. För tjänsten krävs utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Vem är du?
  • Du är utbildad socionom och har en terapeutisk vidareutbildning motsvarande steg 1.
  • Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från behandlingsarbete med barn, ungdomar, deras familjer och nätverk.
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta i arbetsledande ställning.
  • Du har goda kunskaper i aktuell lagstiftning gällande målgruppen.
  • För att lyckas i rollen som gruppledare behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor och känna dig trygg i att arbeta självständigt och konsultativt. Du har lätt för att skapa förtroende, är lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast den 8 mars 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Frågor? Välkommen att kontakta enhetschef Gunilla Strindevall, 08-578 297 11/gunilla.strindevall@tyreso.se eller koordinator Eva Pettersson, 08-578 296 02/eva.pettersson@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetestagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss här trivs nya tankar!

Förvaltningen för liv och hälsas uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår även den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården, missbruksvården samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat.

Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Organisation & ledning, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.