Fritidsledare till högstadiet på Tyresö skola

Fritidsledare till högstadiet på Tyresö skola

Vad vi gör och vill
Tyresö skola är en F-9 skola på östra Tyresö, med skogen inpå knuten och med gångavstånd till vacker slottsmiljö och havsvik. Skolgården är stor och inbjuder till varierade lekar och aktiviteter. Skolan präglas av goda studieresultat, hög trivsel och studiero. Vi vet att det inte finns något mer inkluderande än en bra undervisning och vårt gemensamma mål, där vi alla bidrar i våra olika roller, är att skapa den bästa skolan för varje enskild elev.

Om tjänsten
Vi söker nu en fritidsledare eller fritidspedagog till högstadiet på Tyresö skola. I dina arbetsuppgifter ingår att sköta skolans elevcafé, finnas tillgänglig på raster och kunna stötta i olika sociala situationer. På eftermiddagarna stöttar du i skolans fritidshem.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning med pedagogisk eller social inriktning.

Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i skolan och att samtala med och stötta elever i olika sociala sammanhang.

Du är skicklig på att bygga och upprätthålla goda relationer både med vuxna och ungdomar. Du är lugn och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt till både elever och kolleger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 8 juli 2022. Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Rektor Viktoria Mattsson, 08-578 297 91, viktoria.mattsson@tyreso.se

Biträdande rektor Malin Lossman, 08-578 297 91, malin.lossman@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.