Fritidslärare/fritidspedagog

Fritidslärare/fritidspedagog

Bergfotens skola söker en fritidslärare /fritidspedagog

Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Bergfotens skola ligger i ett trevligt område med en fin skolgård med skog inpå knuten och med gångavstånd till Tyresö centrum. Läs gärna mer om oss på www.tyreso.se/bergfotens-skola/

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta på fritids/skolsamverkan där våra elever har en del i sin kunskapsresa, i en stimulerande miljö som inbjuder till kreativitet och nyfikenhet. Elevernas lärande ska vara lustfyllt, varierande, spännande och roligt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
  • är legitimerad fritidslärare eller fritidspedagog.
  • är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna.
  • är driven och vill vara delaktig i skolans utvecklingsfrågor.
  • tycker om att arbeta i team, ser positivt på kollegialt lärande.
  • du tycker att IKT är del av lärandet.
  • är initiativrik och vill utveckla olika arbetsformer för eleverna.
  • uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi erbjuder dig:
En trivsam arbetsplats och stimulerande arbete tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor som har en positiv inställning till sitt yrke. Möjlighet att ständigt utveckla verksamheten för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd inom Tyresökommun erbjuds du subventionerad friskvård. Som stöd i arbetet finns också ett väl utvecklat elevhälsoteam på skolan.

Kontaktpersoner:
Tina Bennet, rektor, Tina.bennet@tyreso.se
Kristina Mikler, biträdande rektor, Kristina.mikler-urbas@tyreso.se

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, 100%.
Månadslön.
Tillträde 1/2 2019 eller enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:
Du som person är bra på att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskollegor. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Söker du ett jobb med utmaningar och tycker om att bygga relationer så är det här rätt arbete för dig.

Välkommen med din ansökan, senast den 26/1. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)