Fritidslärare alt. barnskötare till Kumla skola

Fritidslärare alt. barnskötare till Kumla skola

Välkommen till Kumla skola!
Kumla skola är en F-9 skola med drygt 800 elever i Trollbäcken, Tyresö. All personal arbetar i arbetslag och verksamhetens mål når vi genom ett timplanelöst arbetssätt. Kumla skola ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och lärare är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och satsar detta läsår på att kompetensutveckla vår personal i förskoleklass och fritidshem kring barn i behov av särskilt stöd, samtidigt som vi är inne i en digitaliseringssatsning som innebär 1:1 för elever i åk 6-9 och ökad tillgång till digitala verktyg för elever i F-5.

Om tjänsten
Vi söker en fritidslärare eller barnskötare till vårt fritidshem för ett längre vikariat inför vårterminen. Tjänsten innebär arbete i vår fritidshemsverksamhet efter skolans slut och på lov. I arbetet ingår även att samarbeta med klasslärare under skoltid. På Kumla skola har vi årskursvisa fritidsavdelningar för F-3.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under hela vårterminen 2019, med eventuell förlängning höstterminen 2019. Tillträde i samband med terminsstarten i januari 2019.

Vem är du?
Vi söker dig som är grundlärare med inriktning mot fritidshem, fritidspedagog, barnskötare eller motsvarande.

Du har en positiv grundsyn och kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga och är en trygg och stabil person som kan sätta gränser. Vidare ser du ser till hela verksamhetens bästa och vill vara med i vår fortsatta utveckling av fritidsverksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 19 november 2018, urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida http://www.tyreso.se/kumla

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Biträdande rektor Marie Lampinen, 08-5782 71 08
Biträdande rektor Charlotta Gleisner, 08-5782 71 41

Fackliga representanter
Lärarnas Riksförbund: Håkan Emmer Granqvist, e-post: hakan.granqvist@utb.tyreso.se
Lärarförbundet: Heidi Karlsson, e-post: heidi.karlsson@utb.tyreso.se

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (1 dag kvar)