Förskollärare till Båtens förskola

Förskollärare till Båtens förskola

Driven förskollärare till Båtens förskola i Tyresö!

Båtens förskola ingår i Norra Centrums förskolor, i enheten ingår även förskolan Sagan. Båten är en kommunal förskola med centralt, naturnära läge och bra kommunikationer. - "En förskola med trivsel, trygghet och engagemang".

Hos oss arbetar vi i två arbetslag fördelade på sex hemvister, då vi valt att arbeta i mindre barngrupper för att skapa arbetsro. Vi arbetar efter LPFÖ-98 och har ett projektinriktat arbetssätt, det vill säga ett utforskande arbetsätt där barnens frågor och undersökande står i fokus. Vi har ett tydligt årshjul för vårt systematiska kvalitetesarbete.

Hos oss får du ett stimulerande arbete tillsammans med övriga pedagoger. Vi har forum för pedagogiska möten och även nätverk tillsammans med kommunens övriga förskolor. Du erbjuds fria pedagogiska måltider, arbetskläder och subventionerad friskvård.

Om tjänsten
Tillsammans med de andra förskollärarna på förskolan kommer du att ha ett övergripande ansvar för planering, genomförande, uppföljningar och utvärderingar av den pedagogsika verksamheten. Du förväntas leda och fördela det dagliga arbetet samt dela med dig av din pedagogiska kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vem är du?
  • Du har förskollärarexamen samt läraralegitimation
  • Du har goda pedagogiska insikter om förskolan och är väl förtrogen med förskolans styrdokument och det systematiska kvalitetsarbetet
  • Du har goda kunskaper inom IT
Vi söker dig som tycker om att utmanas i ditt eget lärande samtidigt som du tar tillvara barnens intressen och nyfikenhet. Som person är du ansvarstagande, trygg och har en personlig mognad. Vi värdesätter att du vill arbeta med mångfald. Som förskollärare hos oss förväntar vi oss att du är väl insatt i förskolans värdegrund och övriga styrdokument.

Kontaktpersoner

Vid frågor kontakt:

Yvonne Haldrup, förskolechef, tel 08-5782 9682 eller
Ann Gisselson, administratör, tel. 08-5782 7436

Fackliga kontaktpersoner nås via kummunens växel, tel 08-5782 9100.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö. Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är likvärdig förskola för var och en. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekrytering från utomstående aktörer.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas.

Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö.

Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)