Engagerad säsongspersonal till park- och naturverksamheten

Engagerad säsongspersonal till park- och naturverksamheten

Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker säsongspersonal
Vad vi gör och vill
Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med skötsel, tillsyn och underhåll av kommunens grönytor. Som säsongspersonal är du ett tillskott till ordinarie parkpersonal då du ska stärka upp bemanningen under säsongen.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av gräsvård som gräsklippning och trimning, plantering av säsongsblommor och perenner, vattning, tömning av papperskorgar och hundlatriner, renhållning av grönytor, beskärning och slyröjning.

Vi erbjuder säsongsanställningar på heltid med olika löptider från 4-6 månader med tillträde den 18 maj 2020.

Vem är du?
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av yrkesmässigt trädgårdsarbete. Vidare har du:
  • B-körkort
  • Växtkännedom
  • Röjsågskort RA
  • Traktorkort
Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Du är arbetsam, samarbetsvillig och flexibel och månar om ett gott resultat. Du har stor servicekänsla, praktiskt lagd och är noggrann i ditt utförande. Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Esther Östin: esther.ostin@tyreso.se.se eller 08-578 298 68

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.