Barnskötare till Sofiebergs förskola

Barnskötare till Sofiebergs förskola

Sofiebergs förskola söker två engagerade och nytänkande barnskötare med en vilja att utvecklas med oss på förskolan
Sofiebergs förskola utgör en större enhet som leds av en förskolechef. I denna enhet ingår Fornuddens förskola och Sofiebergs förskola.

Om tjänsten
Som barnskötare deltar du aktivt och ansvarsfullt i ett arbetslag på förskolan som leds av en förskollärare. Att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan är en viktig uppgift liksom att ge omsorg och stimulera till lek.

Vi söker nu två nya kollegor. Tjänsterna är visstidsanställningar på 75 % från och med februari till och med sista juni 2020.

Vem är du?
Vi söker dig med barnskötarutbildning. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation är meriterande. Som person är du tydlig, positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska vara nyfiken på barns utveckling och lärande och ha kunskap och förståelse för barns behov. Du ska ha en helhetssyn på barns lärande och utveckling och en vilja att utveckla vår verksamhet i den andan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 februari 2020.

Kontaktpersoner:
Elizabeth Lundberg, förskolechef, tel 08-578 273 70.
Marie-Louise Stefansson, Kommunal, tel 08-578 278 16

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas.

Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö.

Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.