Arbetsledare Servicegruppen TYresö kommun

Arbetsledare Servicegruppen TYresö kommun

Vi söker en arbetsledare med stort engagemang och en vilja att utvecklas med oss på Arbetsmarknadsenheten i Tyresö

Som arbetsledare i vår verksamhet Servicegruppen hjälper du människor att växa. Verksamheten är för personer som står utanför arbete och studier och behöver stöd för att ta sig vidare in på arbetsmarknaden. I Servicegruppen kan våra deltagare praktisera, arbetsträna och ha skyddade anställningar. Vi utför uppgifter inom flytt, transport, snickeri, byggnadsvård, natur- och skogsvård. Målgruppen som kommer till Servicegruppen är personer som behöver utökat stöd där det kan handla om psykisk ohälsa, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, missbruk eller individer som av andra anledningar idag faller mellan stolarna.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir att driva Servicegruppen och att arbetsleda, handleda, coacha och motivera deltagare i verksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med vägledarna på enheten, som du tillsammans med planerar för individen. I arbetet ingår också att samverka med andra myndigheter inom och utanför kommunen. Du kommer att få ansvara för introduktion, schemaplanering och hålla i uppföljningsmöten med deltagaren. Du kommer även att ansvara för inköp, fakturering och budgetuppföljning av verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Månadslön.

I Tyresö kommun erbjuds du flexibel årsarbetstid och subventionerad friskvårdsersättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har adekvat utbildning inom socialt arbete och har kunskaper inom något av följande områden; flytt och transport, snickeri eller natur- och skogsvård. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete med att arbetsleda och ge stöd till personer som har svårigheter att ta sig in på arbetsmarknaden. Du uttrycker dig på ett tydligt sätt i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har behörighet i: röjsåg, motorsåg och 4-hjuling

För att trivas och utvecklas med oss har du höga ambitioner att göra ett bra jobb. Du är prestigelös, lösningsinriktad och värderar ett varmt bemötande.

Välkommen med din ansökan
Vill du bli vår nya arbetsledare, då är du välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via telefon eller e-post:

Arbetsledare; Ingvar Hillbom, 08-578 299 45, ingvar.hillbom@tyreso.se
Samordnare; Susanne Mandell, 08-578 290 49, Susanne.mandell@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss här trivs nya tankar!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.

Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.