Försäljningschef Sverige

Försäljningschef Sverige

Försäljningschef Sverige
Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker nu vår nästa Försäljningschef för hela vår utesäljorganisation. Vi söker dig med ett strategiskt mindset som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi söker specifikt dig med bakgrund som Försäljningschef inom uppsökande B2B försäljning mot slutkunder. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Som Försäljningschef hos oss på Swedol kommer du att ha fullt personalansvar för ett team bestående av kunniga, drivna och relationsskapande utesäljare i hela Sverige. Du kommer att vara ansvarig för att leda ditt team under vägledning av våra fyra gemensamma värdeord; Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv. Rollen som Försäljningschef innebär att du bland annat är ansvarig för att implementera, utveckla och följa upp affärsplan och budget. Det är därför av största vikt att du har dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att driva och motivera personal samt att du har utvecklat kunderbjudanden inom b2b. Ditt närmaste team kommer att bestå av sex säljchefer, en innesäljchef samt säljchef för Nytello - lätta yrkeskläder.

Ditt uppdrag blir att genom strategiskt försäljningsarbete, coaching och ett stort kundfokus säkerställa och skapa vår fortsatta tillväxt på marknaden. Du utgår från vårt kontor i Tyresö, varpå Stockholm är lämplig bostadsort. Du rapporterar till vår Landschef som är nyfiken på vad du kan tillföra i form av nya tankesätt kring försäljning, strategi och ledarskap.

Vi erbjuder
  • En mycket central roll i en välmående organisation med en varm, positiv företagskultur med ett utpräglat kundfokus.
  • Chansen att utveckla och skapa en framgångsrik och proaktiv försäljningskultur tillsammans med en mycket kompetent ledningsgrupp.
  • Möjligheten att representera högkvalitativa produkter och ett välkänt varumärke.
  • Möjligheten att vara med och skapa nästa kapitel i Swedol-resan.
Om dig
Som ledare har du förmågan att coacha dina medarbetare till goda resultat. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på ditt affärsmannaskap, din vilja att lyckas och din förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Som person vågar du utmana, komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt. Du är trygg i din roll som ledare och med din karismatiska, entusiasmerande och drivna personlighet är du en tydlig förebild för modern, proaktiv försäljning. Du förstår vikten av att använda CRM för att skapa en långsiktig och framgångsrik försäljningsstruktur och ditt engagemang smittar givetvis av sig till ditt team. För att vara framgångsrik som försäljningschef hos oss på Swedol är du kunnig, ödmjuk, strukturerad samt skicklig på att delegera och prioritera.

Dina erfarenheter och kompetenser
  • Minst 3 års ledarskapserfarenhet med fullt personalansvar.
  • Bakgrund som Försäljningschef inom uppsökande B2B försäljning med minst 3 år av gedigen erfarenhet och dokumenterade goda försäljningsresultat.
  • Har en vana av att leda stora säljteam med fokus på uppsökande slutkundsförsäljning.
  • Dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att leda genom ledare.
Vill du bli en del av vårt lag? Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (24 dagar kvar)