Montörer med elintresse på heltid till företag i Tyresö

Montörer med elintresse på heltid till företag i Tyresö

Vi söker dig som är i början av din karriär och som är på jakt efter en tjänst på heltid. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har en god känsla för kvalité.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en montör på heltid till ett företag i Tyresö. Vår kund är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. I rollen som montör förekommer bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Prefabricering av elektronikmaterial för styrskåp till hissar
  • Mekaniskt skruva ihop två eller flera delar
  • Elektriskt koppla trådar i kretskort
  • Genomföra tester på montage och kontrollera att kopplingarna har skett på korrekt vis.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos vår kund i Tyresö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mån-fre kl 07.30-16.00. Beordrad övertid kan förekomma. Beräknad start är i början/ mitten på maj.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann och som har en känsla för kvalité. Du sätter prestige i att samtliga arbetsuppgifter du genomför är uttförda på ett korrekt vis när du är färdig. Du ställer alltid frågor när du är osäker, istället för att chansa samt har ett öga för brister och vågar påpeka det. Vidare söker vi dig som har en hög arbetsmoral och som trivs med monotomt arbete. Du är självständig och har en god förmåga att växla upp och ner i arbetstempo.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du talar och skriver svenska svenska obehindrat. Det är starkt meriterande om du har studerat el eller automation på gymnasiet alternativt har arbetslivserfarenhet inom området, detta är dock inte ett krav.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com