Vill du jobba med spännande och annorlunda bilar med varierande arbetsuppgifter? Då har vi jobbet för dig!

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Dodge och RAM med många års erfarenhet av både försäljning av bilar, reservdelar, tillbehör samt reparation och underhåll av alla amerikanska bilar. Vårt motto är att vi levererar det kunden vill ha, vilket betyder att inget uppdrag är det andra likt och bidrar till ett varierande och spännande arbete.

Du ska ha arbetat som bilmekaniker tidigare och ska självgående kunna felsöka och reparera en bil. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av amerikanska bilar men det är inte något krav. Utbildning i CABAS är meriterande men inte ett krav.
Du ska vara villig att utveckla dig och vara sugen på nya utmaningar.

Du kommer i första hand att arbeta med amerikanska bilar, från veteranbilar till fabriksnya. Du kommer få göra allt ifrån service till ombyggnationer och anpassningar efter kundens önskemål. Vilket kan vara allt ifrån prestandamodifieringar till anpassningar för att underlätta kundens arbetsmiljö i bilen eller förändra bilens utseende. Du kommer få jobba i en ny fräsch verkstad med trevliga och positiva arbetskamrater.

Du ska inneha B-körkort, kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Du bör ha viss datorvana.

Tjänsten tillsätts snarast!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Lindgren
Telefon 08-311800
Email Mejla Sebastian Lindgren
Område Tyresö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pickupcenter.se
Sista ansökningsdag 29 okt (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett sammansvetsat gäng som jobbat ihop i många år och är väldigt kunniga inom vårt område. Vi håller till i fräscha ljusa lokaler med modern utrustning.

Du kommer i huvudsak att arbeta med nyare amerikanska bilar, i synnerhet RAM och Dodge