Ekonomiassistent till LL Bolagen

Ekonomiassistent till LL Bolagen

LL Bolagen söker en ekonomiassistent till en bred roll. Företagsgruppen är på en spännande tillväxtresa och du kommer att vara delaktig i att utveckla nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att arbeta i en fantastisk miljö i Tyresö hos ett familjärt företag med trevliga kollegor.

Om Tjänsten
Du kommer att ingå i ett team med en redovisningsekonom och ekonomichef som stöttning och kommer bland annat arbeta med:
  • Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
  • Ansvar för kvittens av orders samt inläsning till reskontran
  • Fakturering
  • Leverantörsreskontran från ax till limpa
  • Bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Kreditkontroll
  • Administrativa uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning med fördel inom ekonomi och är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra eller andra delar inom redovisning. På ett personligt plan är du självständig, framåt och inte är rädd för att ta kontakt med intressenter, både internt och externt. Du är kommunikativ och trivs med att arbeta med egna ansvarsområden och att få uppgifter färdigställda. Ditt sätt är positivt och engagerat och du möter kunder och arbetskamrater med glädje och entusiasm. Vidare så har du god systemförståelse och lätt för att sätta dig in i nya system. Du är flexibel och har lätt att anpassa och sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med ett varierande arbete.

Vi är i en fas där vi moderniserar våra system för redovisning och rapportering såväl avseende ekonomi och administration som i den operativa driften. För närvarande arbetar vi i Fortnox, Oxceed och Fetchplanner.

Du kommer vara en del av vår funktion för ekonomi och löneadministration som arbetar med alla våra koncernbolag. Verksamheten är entreprenöriell med korta beslutsvägar och en platt projektdriven organisation där verksamheten hela tiden är under utveckling. Du rapporterar till CFO.

Om Bolaget
LL-Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i ett intressant skede med offensiva ambitioner för en fortsatt tillväxt och utveckling.


Ansökan

I denna rekrytering har LL Bolagen valt att samarbeta med SJR. Arbetet med urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson, sebastian.ragnarsson@sjr.se.

Vi arbetar kompetensbaserat allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...;

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.