Teknisk montör sökes till spännande kundföretag

Om jobbet

Vi söker nu omgående på uppdrag av vår kund en duktig och tekniskt kunnig montör. Du kommer att få arbeta i en spännande miljö i trevliga lokaler i Tyresö i södra Stockholm. Du kommer att vara anställd av Randstad och arbeta ute hos vår kund. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Tyresö, Stockholm

Omfattning:
Heltid, måndag-fredag 07:00-15:30

Arbetsbeskrivning

Som konsult inom vår uthyrningsverksamhet kommer du att primärt arbeta med montering, felsökning och testning av mekanik eller elektronikutrustning. Företaget tillverkar elektroniska styr- och drivsystem och levererar till stora kunder över hela världen.

Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av montering och ha arbetat inom industri eller produktion. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med linjemontering. Erfarenhet av elektronikmontering är starkt meriterande. Tillsammans med våra kund prioriterar vi, förutom erfarenhet inom området, en känsla och ett intresse för teknik. Som inhyrd är du vårt ansikte utåt och behöver därför ha god service- och ansvarskänsla. Du bör vara noggrann och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Razan Ahmad, razan.ahmad@randstad.se
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.