Processoperatör inom tillverkning av laddningsbara celler

Processoperatör inom tillverkning av laddningsbara celler

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Tyresö

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Som processtekniker kommer du att följa hela processen av laddningsbara celler. Från att vara med och tillverka dem till att slutligen packa produkterna till kunder. Du kommer att ingå i ett team på åtta personer men arbeta självständigt.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet från en liknande roll och mycket god förståelse för processer och teknik inom produktion.
  • Gymnasieutbildning med teknik-/industriinriktning eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Kunskaper och utbildning inom lean och 5S är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Razan Ahmad | razan.ahmad@randstad.se
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du vill vara med och påverka framtiden och dessutom har ett stort tekniskt intresse, så kan detta vara något för dig! Vår kund sitter i Tyresö och arbetar med att tillverka framtida laddningsbara celler för bärbara enheter. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.