Lagerarbetare till Fontana i Tyresö

Lagerarbetare till Fontana i Tyresö

Logga

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Söker du nya utmaningar och vill jobba på ett företag som växer? Vill du arbeta inom lager och logistik?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lager/logisikmedarbetare.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en lager/logistikmedarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med varierande arbetsuppgifter i fina lokaler i Tyresö. Vi ser att du är en person som trivs med att ta ansvar och siktar på en karriär inom lager och logistik.

Som lager/logistikmedarbetare kommer du arbeta i tätt samarbete med dina kollegor. I rollen som lager/logistikmedarbetare kommer du till exempel arbeta med:
 • Transportbokningar (utleveranser, returer, prover, bud, transport till mässor m.m.)
 • Utskrift av fraktsedlar
 • Kontakt med åkerier (bokningar, saknat gods, försenat gods, hämtnings och leveranstider m.m.)
 • Ha koll på ledtider till alla orter.
 • Ha en tät dialog med innesälj ang. avvikelser i transporter.
 • Kvalitetskontroll utgående gods (kvalitet pallar, damm, löst hängande plast, märkning m.m.)
 • Ta hand om Chaufförer och hänvisa rätt (fraktsedlar, placering av gods, truck för lastning).
 • Ansvar för att Chaufförerna lastar rätt gods.
 • Attestera fakturor för utgående transporter.
Tjänsten passar dig som har jobbat på lager i några år och vill ta nästa steg i karrären. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och förändra sig beroende på personen och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Personprofil

Vi söker en glad och framåt person som vill forma sitt arbete till mer än bara ett jobb. En person med "sunt förnuft" som har lätt att kommunicera och som förstår att alla människor är olika. Någon som vill utveckla sig själv och processerna i arbetet och göra jobbet till en del av ens liv. Vi söker inte bara en person, vi söker någon som vill vara en del av vår familj.

För att lyckas i rollen som lager/logistikmedarbetare krävs vidare:
 • God truckvana
 • Erfarenhet från lager och kunskap om hur man lastar och lossar bilar/containers.
 • Ha ett trevligt sätt mot personalen och våra besökare (chaufförer m.fl.), vara en bra representant för företaget utåt sett.
 • God datorvana.
 • Vara flexibel och kunna hantera oförutsedda händelser.
 • Vara händig (t.ex. kunna sätta upp en hylla om det behövs).
 • Vilja effektivisera och förbättra, se nya möjligheter, kunna tänka utanför boxen.
 • Goda kunskaper i Svenska och engelska.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten. Vi ser att du som söker är en person som är lösningsfokuserad och nyfiken.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lager/logistikmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid en månad med goda chanser till förlängning.
Arbetstid: 7.30-16.15
Plats: Tyresö
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning till Fontana.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, logistik, truck
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frixos Papadopoulos grundade familjeföretaget Fontana Food tillsammans med sin fru Maro Papadopoulou 1978. Hans kärlek till det grekiska köket och den hälsosamma matkulturen är än idag grundstenen i företaget. Det som började i liten skala med juicer och fruktdrycker från Cypern är idag ett etablerat och respekterat varumärke i svensk dagligvaruhandel.

Fontana är en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser i kategorin små bolag enligt Great Place to Work®. Den prestigefyllda utmärkelsen är ett resultat av en omfattande medarbetarundersökning genomförd av Great Place to Work®. Den uppmärksammar den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats och är baserad på medarbetarupplevelsen.