Brevbärare för deltidsuppdrag i Södra Stockholm

Brevbärare för deltidsuppdrag i Södra Stockholm

Om kundföretaget

Söker du efter ett dag-eller eftermiddagsjobb och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Just nu söker OnePartnerGroup för kundsräkning brevbärare till Södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Utgångspunkt är från våran kunds postkontor i Tyresö/Skarpnäck. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution. Arbetstiderna är förlagda under dagtid mellan klockan 07-15:30 alt 11:30 -18:00. Du börjar rutinerna med att sortera post och fortsätter sedan dagen utomhus med utdelning av post via cykel, golfbil eller bil.

För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 3 dagar per vecka.

KRAV

God svenska i tal och skrift

Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%(studier eller arbete)

God svenska i tal och skrift

B-körkort

Villkor

Omfattning: Behov

Start: Omgående

Ort: Tyresö

Arbetstider: Dagtid/Eftermiddag

Din profil

Vi söker dig som är självgående och framåt men även tycker om att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb, det är viktigt att vara noggrann för att säkerställa att posten når rätt mottagare i rätt tid. Du trivs med att röra på dig och arbeta ute, kanske tränar du även en del på fritiden? God fysik är nödvändig då arbetet är periodvis mycket fysiskt, och kan innebära tunga lyft. Låter detta som ett jobb för dig? Sök nu!

Ansökan

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Tveka inte utan hör av dig redan idag med CV och personligt brev då urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se