LL Bolagen söker Arbetsmiljösamordnare!

LL Bolagen söker Arbetsmiljösamordnare!

Om rollen
I rollen som arbetsmiljösamordnare kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att tillsammans med teamet hjälpa våra chaufförskollegor i deras dagliga arbete med insamling av hushålls-/matavfall i Stockholms innerstad. Du kommer med utgångspunkt från arbetsmiljörelaterade riktlinjer följa upp kunders hämtställen ur ett arbetsmiljöperspektiv där förbättringar och ibland krav kommer framställas mot kund, detta för att våra medarbetare ska få en anpassad och hållbar arbetsmiljö och ett för framtiden hållbart Stockholm ur ett miljöperspektiv.

Du får en spännande, mycket viktig och varierad roll med stort fokus på hållbarhet och problemlösning. Stor del av din tid kommer vara ute hos kund. Beroende på komplexiteten i uppdraget kommer du att arbeta både självständigt, tillsammans med säljare och ibland med representant från uppdragsgivaren.

Du kommer till en prestigelös och entreprenöriell företagsgrupp med en härlig vikänsla.

Dina arbetsuppgifter:
  • Nyckelroll för vårt kunduppdrag, vara länken mellan LL Bolagen, uppdragsgivare och kund där din expertis ska verka för framdrift för att uppfylla viktiga delmål i uppdraget.
  • Samarbete med andra avdelningar/stabsfunktioner inom LL bolagen.
  • Relationsbyggande, skapa förtroende.
  • Ta fram förändringsförslag till kund, kan inkludera försäljning relaterat till förslag. Då i samråd med försäljningsavdelningen.
  • Delta i verksamhetens driftmöten och även bjudas in till säljmöten.
  • Kommer att ha egna forum och plattform med kontakter hos vår uppdragsgivare.
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
  • Vidareutbildning
Din profil
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, relationsbyggande, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt för våra kunders utmaningar samtidigt som du hjälper kollegor för en bättre arbetsmiljö.

Vi söker sig som har yrkeserfarenhet eller praktisk erfarenhet från insamling. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundorienterad verksamhet och miljöservicebranschen. B-Körkort är ett krav.

Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Arbetsmiljöinspektör - 1-2 års erfarenhet

Språk

  • Svenska
Meriterande
  • Engelska
Låter det här som en tjänst som passar dig?
Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till sofia.kindstrom@llbolagen.se snarast möjligt men senast den 30 juni 2022. Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.

Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten så är du välkommen att höra av dig till:

Sofia Kindström, HR-chef:
070-401 46 23
sofia.kindstrom@llbolagen.se.


Anders Eriksson, Operativ chef
anders.eriksson@llbolagen.se

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Mer info
Kontaktperson Sofia Kindström
Telefon 070-401 46 23
Område Tyresö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liselotte Lööf Miljö AB är ett bolag som ingår i LL Bolagen, en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.